2008. október 13., hétfő

PES 2009 - Rövid hírek

Közeleg az október és ezzel együtt a PES 2009 megjelenése is, de a teljes játék előtt mindig kiadnak egy demó verziót, melyben megismerkedhetünk a játék néhány újdonságával.


Kezdjük rögtön a legfontosabbal. A hírek szerint a játék demó változata Szeptember 11-én lesz elérhető, ugyanazon a napon mint a Fifa 09 demó változata. Öt perces meccseket játszhatunk pár válogatott és klub csapattal, PC-n maximum 4 játékossal egyszerre.

Korábban szó esett arról, hogy hivatalosan milyen csapatokat és bajnokságokat fog tartalmazni a játék. A francia, spanyol, olasz és holland liga mindig teljes egészében része volt a játéknak. Sajnos idén, a Fifa kizárólagos joga miatt a PES 2009-ben a spanyol bajnokság csak torzan fog szerepelni. Egyes hírek szerint ez csak annyit jelent, hogy a spanyol csapatok és azok játékosai bent lesznek, de a bajnokság címere, neve nem szereplhet a játékban.
A Bajnokok Ligája teljes egészében bent lesz, így az is biztos, hogy a spanyol és az angol bajnokság négy BL résztvevő csapata liszenszelt lesz. A többi angol csapat torz nevekkel és mezek nélkül kerül a játékba.

A játék borítóján a fiatal argentin sztár, Lionel Messi fog szerepelni.

Várható megjelenési dátum 2008 Október 17.

Nincsenek megjegyzések: