2010. augusztus 19., csütörtök

PES 2011 Megjelenési dátum

2010 ősze, ez minden PES játékosnak egyértelműen a KONAMI legújabb alkotását jelenti, a Pro Evolution Soccer 2011-et. Mostantól mindenkiszámára világossá válik a megjelenési dátuma a játéknak, tehát mindenki úgy spórolja meg a pénzét, hogy 2010. október ...

Hogy 2010. Október 8-án lehull a lepel a játékról és elérhetővé válik minden platform számára. Ezen felül ahogy szokásos megfog jelenni a demó verzió is, melynek pontos megjelenési dátumáról még csak találgatások folynak.

Mindenesetre a legvadabb pletykák szerint akár a Gamescom rendezvényt követően a KONAMI kiadja a demó verziót. Ezért egyikünk sem vetné meg őket, meglátjuk mi lesz belőle. Ugyan ha jobban belegondolunk nem is biztos, hogy olyan lehetetlen dolog ez, hisz a végleges játék megjelenése is a szokásosnál előrébb kerül.


Térjünk át a borítóra, amely a képen látható formában fog a boltok piacára is kerülni, túl sok változás nincs az utóbbi idők borítójához képest. Továbbra is Lionel Messi lesz a játék reklámarca, aki 2009-től folyamatosan visszakacsint a borítóról. A 2010-es kiadáshoz mindössze Fernando Torres levétele a borítóról a változás. De ez érthető, hisz maga a Liverpool csapata sem kap helyet idén a játékban licencelve.

Összességében az idei PES talán nem esik át akkora változásokon, mint amekkora a múltban fellelhető volt két kiadás közt. A grafikája a játéknak nagyban hasonlít a tavalyiéhoz, de teljesen új menürendszert kap idén is a játék, játékmenetileg is lesz változás. Továbbá egyes videókon látható az egér mutatója is, kitudja talán idén egyszerűbben kezelhetjük a játékot PC-n is. Ezeknek a dolgoknak a megvalósulása Október 8-án biztosan kiderül!

Nincsenek megjegyzések: