2013. június 7., péntek

PES 2014: Egy új korszak hajnala

A Konami is a lovak közé csap ebben az évben és a konkurens szériához hasonlóan új motort ad a PES-nek. Néhány kép és egy lehetséges borító változat is PS3 napvilágot látott.
A Konami szerint a PES széria életében a 2014-es év akkora változásokat hoz, mint maga a játék első megjelenése.

A tokiói PES fejlesztő csapat négy éve teljesen új megközelítéssel dolgozik a  foci játékon, aminek az alapja a Kojima Production átalakított Fox engine-je lesz. Az új motor teljes  mértékben kielégíti a foci játékok igényeit. 
A hat fő összetevőn nyugodó rendszer lehetővé tette, hogy a PES 2014 minden szempontból teljesen más legyen, így a fejlesztők olyan virtuális küzdőteret hoztak létre, ami az igazi focihoz nagyon közeli játékélményt ad majd.

A fejlesztők minden eddiginél szebb grafikát és játékélményt ígérnek. Természetesen jobb AI-vel és cselezési lehetőségekkel.

Az alábbi fő összetevők biztosítják a játékos számára a lehető legreálisabb játékélményt:

True Ball tech: Először a focijátékok történetében a labda kapja a központi szerepet. A játékosokat igazán az különbözteti meg egymástól, hogy milyen módon kezelik ezt. Az új megközelítésnek köszönhetően a játékosok kombinációs lehetősége és a cselezés sokkal változatosabb lesz. 360 fokos két lábas irányítás lesz néhány yardon belül.

 Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): A játékosok közötti fizikai küzdelem nagyon fontos eleme minden mérkőzésnek. Ezzel az elemmel sokkal kifinomultabb megjelenése lesz a fizikai küzdelemnek. Több fajta szerelési módot is ígérnek a fejlesztők.

Heart: Nehéz meghatározni, hogy pontosan mi teszi a focit annyira szerethetővé, de ez mindenképpen valamilyen  emocionális dolog, nem pedig technikai. Minden játékos mentális képességeket is kap a játékban, amit egy rossz nap esetén a csapattársak javíthatnak.

PES ID: PES 2013 sokkal reálisabb lesz, mert a játékosok mozgása már nem csak 50, hanem 100 esetében lesz teljesen integrálva a valóságnak megfelelően.

Team Play: Három vagy több játékossal egyedi formációkat, figurákat rakhatunk be a játékba, amely új lehetőségeket teremt a támadásban.
Nagy változást ígérnek a tizenegyesek és a szabadrúgások esetében is. Hasonló változások lesznek, mint a tavalyi évben a FIFA széria esetében, figurákat is berakhatunk majd a szabadrúgásoknál.

Az Ázsiai Bajnokok Ligája is benne lesz a játékban a már megszokott UEFA Bajnokok Ligája mellett.
A PES 2014 az alábbi platformokon lesz elérhető, nextgen konzolon nem: PlayStation®3, Xbox 360®, Windows PC és PSP®(PlayStation®Portable)

Nincsenek megjegyzések: